Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La Guàrdia Civil confon un avió de caçadors amb l’arribada secreta de Puigdemont

Comparteix
0Shares

El dispositiu muntat pel Ministeri de l’Interior per evitar l’entrada de Carles Puigdemont, a Espanya, segueix donant moments curiosos. Si divendres es veia a agents de la Policia Nacional registrant maleters a la frontera, aquest cap de setmana es va activar l’alerta per l’arribada d’un avió privat des de Brussel·les a Ocaña (Toledo), en el qual al final va resultar que només viatjaven caçadors per gaudir d’unes munteries a Espanya.

Nou passatgers viatjaven a l’avió privat que va sortir de Brussel·les i que va activar totes les alarmes al Ministeri de l’Interior davant el risc que dins viatgés Puigdemont amb els seus exconsellers. L’avís va arribar des de l’Oficina de Notificació dels serveis de trànsit aeri de l’aeròdrom de Quatre Vents, a Madrid, que va alertar al destacament de la Guàrdia Civil establert a les seves instal·lacions.

L’arribada estava prevista a Ocaña, Toledo, a les 16:40 hores d’aquest diumenge, informa Veu Pòpuli, i en l’avió viatjaven nou persones. L’aeròdrom toledà està només a 65 quilòmetres de Madrid, per la qual cosa ràpidament es va muntar un desplegament d’agents a la pista, davant el risc que Puigdemont i els seus exconselleres viatgessin infiltrats.

No obstant això, en obrir-se l’escalinata de l’avió, que va arribar amb una hora de retard, de la cabina van baixar una dona espanyola, un belga i tres homes belgues, al costat dels dos pilots: un francès i un rus. Podria semblar un acudit, però el que estava clar és que Puigdemont no anava dins.

Es tractava d’un grup de caçadors que venien a Espanya a passar uns dies de caça, tot i que no havien d’esperar aquesta benvinguda …..

Això ha passat després que el candidat a president de la Generalitat que no apareix en públic des d’aquest diumenge, a Instagram, ha alimentat la incertesa sobre la seva situació publicant una imatge del passeig de Picasso, a tocar del Parlament, acompanyada de la frase: “A 24h de la#InvestiduraKRLS ✒ Pel país. Per les llibertats. Per les nostres institucions. Per la democràcia. Per la dignitat. Pel futur. Per tu.”

⏳ A 24h de la #InvestiduraKRLS ✒ Pel país. Per les llibertats. Per les nostres institucions. Per la democràcia. Per la dignitat. Pel futur. Per tu. #RepúblicaCatalana

Una publicación compartida de Carles Puigdemont (@carlespuigdemont) el

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari