Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]La CUP pacta amb JxCAT i ERC impulsar una assemblea constituent de la república

Comparteix
1049Shares

El líder de la CUP al Parlament, Carles Riera, ha assegurat aquest diumenge que la seva formació ha pactat amb JxCAT i ERC “l’impuls” d’una assemblea constituent de la república, en el qual és un dels primers acords assolits per les tres forces independentistes per donar suport a la investidura de Carles Puigdemont.

Riera ha donat a conèixer aquest acord en una entrevista a Catalunya Ràdio, després que aquest dissabte la diputada de la CUP Natàlia Sànchez anunciés també un altre principi d’acord entre les citades forces perquè les escoles que segreguen per sexe, la majoria de l’Opus Dei , no rebin finançament públic.

Acords per a una investidura en la qual no contemplen un pla B a Puigdemont

Aquestes serien dues de les exigències de la CUP de cara al debat d’investidura de Carles Puigdemont, que inclouen també “materialitzar la república” catalana, suspendre el pagament del deute públic i llançar un extens “pla de xoc” social.

El diputat de la CUP ha reiterat que el proper dimarts a les 15.00 hores els seus quatre diputats estaran asseguts en els seus escons de la Cambra catalana, moment en què està fixada la celebració del ple d’investidura de Carles Puigdemont. “Només assistirem a un ple on es presenti el candidat que s’ha decidit, si hi ha un altre candidat no assistirem”, ha afegit.

Comentaris
Comparteix
1049Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari