Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Revelen que el tuiter més anti-Rufián és un alcalde del PP i Rufián ho peta a Twitter

Comparteix
368Shares

No deixa de resultar irònic que la popular compte anònima coneguda com Pastrana (@JosPastr) posés en la seva biografia que era “recaptador d’impostos”. A jutjar pel que es diu a Twitter, no era per res fals. Conegut per ser un usuari actiu i especialment mordaç amb dirigents d’ERC, com Gabriel Rufián, o de Podem; potser el fet que s’hagués guanyat tants enemics hagi ajudat a que es desvetlli, també per la xarxa, la seva veritable identitat.

Un altre usuari, curiosament també anònim, ha assegurat que en realitat, el tal Pastrana és un alcalde del PP de la localitat de Terol de Villar del Cobo, que respon al nom de José Miguel Aspas. El susdit usuari aporta a més proves: elements que coincideixen entre el compte de Pastrana i el compte de Facebook d’Aspas, com ara la imatge del seu gat o una fotografia presa des de la seva suposada habitatge a Terol.

La identitat del crític ha volat a través de la xarxa, especialment per ser amplificades per molts dels seus enemics. El mateix Rufián ha fet broma amb l’assumpte i especialment amb un tuit que Pastrana havia publicat recentment negant que pertanyés a cap partit polític i citant específicament al PP. Fidel al seu estil, el diputat republicà s’ha mofat del suposat regidor popular adjuntant una imatge de l’alcalde Quimby, de la sèrie Els Simpson. També resulta significatiu que només fa tres dies, Rufián ja va advertir al seu estimat hater: “El dia que se sàpiga qui ets ens anem a riure, crac”.

La piulada de Rufián del ” Alcalde” i la seva identitat :

Altres perfils també ha tret a la llum tuits especialment polèmics de Pastrana, com aquell en el qual etzibava que “a Espanya s’afusella poc”, altres en què emprava insults o com quan va arribar a publicar les direccions dels domicilis d’alguns personatges públics, com el cas de l’actor Toni Albà. Tampoc han faltat els que l’han recordat a l’alcalde popular que el seu partit està impulsant al Congrés una iniciativa per tractar d’impedir que perfils falsos o anònims s’expandeixin a les xarxes socials. Per contra, tampoc han faltat els que, de l’altre costat, s’han alineat amb Pastrana i li han prestat el seu suport.

Inicialment el compte de Pastrana ha passat de ser pública a privada i la personal de Aspas ha resultat directament esborrada. Més endavant, Pastrana ha tornat a tuitejar i, sense confirmar la seva veritable identitat, ha acusat Pablo Iglesias, Gabriel Rufián o la periodista Ana Pastor d’impulsar “assetjaments selectius” a Twitter. Sembla que, tot i el correctiu rebut, el tuitero -sigui o no sigui alcalde- no pensa a renunciar a les seves maneres frontistes que, d’altra banda, són gairebé la norma a Twitter.

Comentaris
Comparteix
368Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari