Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Primera condemna per missatges d’odi contra Puigdemont

Comparteix
583Shares

Un jutjat de Sabadell ha condemnat a un any i tres mesos de presó un veí del Vallès Occidental que va penjar diversos missatges a Facebook insultant Carles Puigdemont i incitant a assassinar a ell i a tots els independentistes.

L’home, que ha acceptat els fets i la pena, no entrarà a la presó, en tenir una alteració psíquica important, si en els pròxims tres anys no delinqueix i retira els missatges, evitarà entrar a la presó. Tampoc podrà tenir cap professió relacionada amb l’àmbit de l’educació o els niños.También haurà de pagar 720 de multa, 30 per mes, fins a novembre de 2019.

Els fets es van produir entre el 9 i el 12 de gener, just els dies després que Puigdemont fos investit com a president de la Generalitat. El veí del Vallès va usar un compte amb el nom de Francisco Franco per expressar el seu “rebuig i menyspreu” als independentistes i amb la voluntat de “generar sentiments de violència i odi cap a ells”. El compte tenia 819 contactes.

Va demanar afusellar i cremar amb gasolina als separatistes, a més de qualificar-los de rates. També va propiciar insults a la seva dona, va insultar la seva mare
i el va titllar de “maricón”.

Comentaris
Comparteix
583Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari