Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Troben a Montjuïc dues noies lligades de mans que havien estat suposadament “segrestades”

Comparteix
0Shares

Aquest dimecres a la matinada han trobat, en una carretera de Montjuïc pròxima a l’estadi Olímpic, dues noies amb les mans lligades amb brides que havien desaparegut aquest dimarts a Badalona.

En un primer moment s’ha informat que havien estat segrestades, però després d’interrogar-les, els Mossos han explicat que les noies han reconegut que havien fingit la seva desaparició.

Es van inventar un segrest

Les noies, dues amigues de 17 i 18 anys, van explicar en un primer moment als Mossos que un home les havia segrestat i les havia lligat, i que no recordaven res perquè, suposadament, els havia subministrat alguna droga.

El relat, però, era contradictori i incongruent i, finalment van admetre que s’ho havien inventat. Les seves famílies havien denunciat la desaparició aquest dimarts, perquè no havien tornat a casa a l’hora habitual després de l’institut.

Les noies les va trobar una parella que passejava per Montjuïc, que les va portar a l’Hospital del Mar, on les van anar a buscar els Mossos. El cas s’ha donat per tancat, tot i que els Mossos han passat tota la informació als jutjats de Badalona.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari