Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

El diari britànic ‘The Times’ es mofa de tots els espanyols amb aquest article

Comparteix
751Shares

En aquest cas ha estat el diari ‘The Times’, l’encarregat de publicar un article escrit per Chris Haslam, en què aquest periodista repassa en el seu article els tòpics espanyols.

A l’article, Chris Haslam assegura que els primers passos per convertir-se en espanyol és “aprendre l’idioma, posar-se moreno i saber diferenciar les tapes dels pintxos”, encara que reconeix que “queda molt perquè puguis fer-te passar per una altra persona que no sigui un guiri “.

Continua titllant als espanyols de mal educats, afirmant: “Primer, oblida’t de les nocions d’educació, discreció i correcció anglosaxones. Ser espanyol significa entrar en un bar, començar a besar i a abraçar estranys, cridar-li “oye tú” al cambrer i tirar a terra tot el que no puguis menjar o beure. Menys els gots. Això és massa. Però pots deixar de banda els ‘si us plau’ i els ‘gràcies’. Són molt innecessaris “.

“També has de desbloquejar el teu vocabulari més brut. L’espanyol parlat, o més aviat cridat, està ple d’obscenitats de sorprenent inventiva i consciència anatòmica, i no importa a qui li estiguis parlant “, escriu.

A més, destaca que tots els espanyols són impuntuals: “Arribar 30 minuts tard a qualsevol reunió està considerat, de fet, bastant aviat i groller”.

“Has d’aprendre a com menjar. Començar el dia esmorzant una torrada de sobrassada i un tallat, i no demanar mantega. Aquest és el país de l’oli d’oliva. Deixa qualsevol cosa que estiguis fent a les onze del matí i tomàquet una cervesa i un entrepà. Això et hauria de ser suficient fins a l’hora de dinar, a les 14h. després a menjar-te un menú del dia de tres plats, i et portarà entre dues i tres hores. Després fes-te una migdiada “.

“Següent, tapes. Sempre podràs identificar als britànics. Ells són els que entren a un abarrotat bar de tapes i no poden creure que hi hagi taules lliures. Això és perquè els espanyols veuen amb desgrat les taules. Les tapes es mengen a la barra, mentre crides al cambrer i llances coses a terra. Menys els gots no ho oblidis “.

Sobre el sopar, aquest redactor, afirma: “L’hora de sopar és a les deu de la nit. Comença amb una cervesa o un vi negre, perquè els còctels són per després de sopar, i assegura’t de menjar-te tot el que demanes. No et passis amb les propines, estigues indecís sobre els toros i, finalment, porta sempre el teu telèfon al bany. Això és per :

A: Per a revisar els missatges de la teva amant.
B: Perquè tots els sensors de llum dels banys de la Península Ibèrica s’apaguen als quatre segons “.

Comentaris
Comparteix
751Shares
Segueix-nos!

4 Comments

  1. Anònim Anònim

    Exacte Maria Lluisa, a espanya no pas a Catalunya, ni els catalans

  2. Elba r Elba r

    Jajajaja!! Aixó és ser un bon Espanyol! Incults mal educats e incívics.

  3. Josep Mª Teixido Josep Mª Teixido

    L’encerta en un 99%.

Deixa un comentari