Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Rajoy, a la inauguració de l’AVE: ‘S’han venut 4.700 tiquets d’avió’

Comparteix
0Shares

El primer AVE a Castelló, amb el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, i el de la Generalitat, Ximo Puig, a bord, ha arribat aquest dilluns a destí amb mitja hora de retard. Tècnics d’ADIF han confirmat que la parada de 22 minuts del primer AVE a Castelló ha estat a causa d’“una avaria en el canvi de via”. Foment havia previst l’arribada del comboi a l’estació de Castelló a les 12.12, però el tren no hi ha arribat fins a les 12.42. L’AVE ha estat aturat a la localitat valenciana de Sagunt, pel que sembla perquè, com que era un trajecte especial (el servei comercial no comença fins demà), ha hagut de donar pas als trens de rodalies i mercaderies que habitualment circulen en aquest horari.

Rajoy i el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, han sortit aquest dilluns a les 9.25 de l’estació d’Atocha de Madrid amb el tren AVE Juan Sebastián Elcano, que ha arribat a l’estació Joaquín Sorolla de València a les 10.08. Abans de continuar amb el trajecte, el cap de l’Executiu ha baixat del tren per saludar les autoritats que l’esperaven allà: Puig; el delegat del Govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, i la consellera valenciana d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador.

Tant des del Govern de la Comunitat Valenciana com des dels partits que el conformen s’han llançat crítiques en els últims dies en ocasió de la inauguració de la línia. El director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat del Govern valencià, Carlos Domingo, ha assegurat que l’AVE a Castelló “arriba tard i malament després de molts incompliments i de perjudicar el servei de Rodalies”

El curiós va ser que durant el seu discurs declari que s’havien venut tiquets de “Avió”.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari