Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Un wifi con mensaje “se cuela” en el acto de Puigdemont en Copenhague

Comparteix
0Shares

El principal candidat a la presidència de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha viatjat aquest dilluns de Brussel·les a Copenhaguen, Dinamarca, per assistir a un debat que no ha estat exempt de polèmica. La seva arribada a la Universitat de Copenhaguen ha estat marcada per una gran presència de mitjans de comunicació i per una anècdota que alguns periodistes no han passat per alt. Un dels senyals wifi de la sala en la qual tenia lloc el debat enviava un clar missatge: “Free Political Prisoners” ( “Llibertat presos polítics”).

El cap de llista de JxCat s’arriscava a que el jutge de Tribunal Suprem, Pablo Llarena, activés l’euroordre perquè les autoritats pertinents procedissin a la seva detenció, tal com havia sol·licitat la Fiscalia General de l’Estat. El magistrat, però, s’ha posat a dictar ordre “malgrat la provocació” de Puigdemont.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari