Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Rufián encén Twitter amb aquesta comparació de Ronaldo i Messi amb l’1-O

Comparteix
0Shares

Gabriel Rufián ha tornat a encendre les xarxes socials. El diputat d’ERC al Congrés ha fet una piulada on compara la “manipulació per convèncer que Cristiano és millor que Messi” amb els fets de l’1 d’octubre.

Ho va fer en acabar el Betis- Barça, on el conjunt català va guanyar per 0-5 al conjunt sevillista després d’un recital de Leo Messi. Rufián escrivia: “La manipulació per convèncer que Cristiano és millor que Messi només és comparable a la manipulació per convèncer que els dolents són els de les urnes i els bons els de les porres”.

El tuit ja ha arribat als 5000 retuits i els més de 14 mil ‘m’agrada’ i ha generat moltes respostes i comentaris.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari