Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Rajoy inaugura un tram averiat de l’AVE València-Castelló que trigara més que els actuals Euromeds o Talgos

Comparteix
426Shares

Una avaria a mig camí ha estat la protagonista de la inauguració de l’AVE entre València i Castelló, un tram que inaugurava el president espanyol Mariano Rajoy, i que permetrà connectar la capital de la Plana Alta amb Madrid.

Durant el trajecte, el tren ha patit una avaria tècnica en el canvi d’agulles i ha quedat aturat aprop de Sagunt durant una mitja hora. Això ha obligat el comboi a deixar passar un tren de rodalies, un fet comentat amb humor a les xarxes per algunes de les persones que hi anaven

De fet, aquest tram està ple de polèmica i ja hi ha qui l’ha anomenat el NO-AVE, perquè va per un tercer carril incorporat a la via convencional, i per tant, els trens no hi poden circular a alta velocitat.

El servei arriba 11 anys després de la primera data que va donar el Ministeri de Foment.

Trigaran més que els Euromeds

Segons els horaris de RENFE, per recorrer els 70 quilòmetres que s’inauguren, els AVE trigaran més que els actuals Euromeds o Talgos.

Fins ara la línia Madrid-València permetia fer aquest recorregut en 90 minuts. I els passatgers que necessitaven arribar fins a Castelló, agafaven un Euromed que trigava 38 minuts més. En el cas dels Talgo, uns 37 minuts. A partir de demà, quan entrarà en vigor el servei, aquest segon trajecte es podrà fer amb el mateix AVE, però serà una mica més llarg: 42 minuts.

L’únic avantatge el tindran els passatgers procedents de Madrid, que no hauran de baixar del tren per arribar a Castelló, i suposarà retallar una mitja hora de viatge.

Des de l’associació FERRMED, el lobby empresarial impulsat des de Catalunya pel Corredor Mediterrani, el seu president, Joan Amorós, ha negat que l’AVE a Castelló es pugui considerar part del Corredor. Ho ha dit a “El suplement” de Catalunya Ràdio.

EL PRESIDENTE RAJOY INAUGURA LA LINEA DE AVE ENTRE VALENCIA Y CASTELLÓN

“Les prioritats diguessim com sempre són de caire radial en detriment de l’economia productiva. Aquest és el problema de sempre, perquè això d’un Ave, entre cometes, entre Castelló i Madrid i dir que això és corredor mediterrani, doncs per anar a Madrid no és corredor mediterrani”.

La connexió entre les dues ciutats valencianes a alta velocitat s’ha de posar en marxa d’aquí dos anys. Aquesta nova línea serà d’ample internacional i permetrà als trens, llavors sí, arribar a la velocitat de 350 quilòmetres per hora. Suposarà una inversió de 1.170 milions d’euros.

Segons Sergi Saurí, director del Centre d’Innovació del Transport, a TV3, hi ha el perill que el tram que s’inaugura es converteixi en la solució definitiva:

“Sens dubte es tracta d’una solució provisional. Que com totes les solucions provisionals, tenen el perill que arribin per quedar-se definitivament”.

“La solució definitiva és necessàriament una via única, definitiva, amb ample internacional per les mercaderies”.

Sis trams pendents d’inaugurar

Aquest es tracta del primer traçat d’Alta Velocitat dels sis que l’executiu de Rajoy espera acabar i inaugurar aquest exercici. Quan estiguin en marxa, la xarxa que actualment suma uns 3.100 quilòmetres de longitud, es consolidarà com la segona més gran del món només per darrere la Xina, i la primera d’Europa.

També està previst que es posi en servei la connexió AVE de Granada a Madrid, els enllaços amb Burgos i Múrcia, i de l’AVE gallec des de Zamora fins a Pedralba, a més de la connexió subterrània entre les estacions madrilentes d’Atocha-Chamartín.

Comentaris
Comparteix
426Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari