Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Puigdemont fa un pas amb riscos i ja és a Copenhaguen

Comparteix
177Shares

Carles Puigdemont ha arribat a Copenhaguen, capital de Dinamarca, per participar en una conferència a la Universitat d’aquella ciutat. El president cessat pel 155 no ha tingut cap problema per entrar a Dinamarca i ha sortit de l’aeroport on l’esperava un cotxe.

Puigdemont s’ha desplaçat a primera hora del matí fins a a l’aeroport de Charleroi, a Brussel·les, on ha agafat un avió de Ryanair en direcció a Dinamarca que ha sortit a les 7 del matí i ha arribat a Copenhaguen a les 8.18 hores.

La seva arribada ha produït un gran enrenou mediàtic a l’aeroport danès i alguns periodistes han arribat a quedar-se bloquejats en una porta giratòria.

Puigdemont s’ha presentat a l’aeroport cap a les 6 del matí acompanyat de l’empresari Josep Maria Matamala.

El president, que ha sortit per primer cop de Brussel.les, té previst quedar-se a Copenhaguen fins aquest dimarts, on s’entrevistarà amb divesos diputats del país. En un tuit, Puigdemont ha recordat que faria una conferència.

Comentaris
Comparteix
177Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari