Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Cristina Seguí es mofa de la malaltia de Pascual Maragall i Rufián li respon a Twitter

Comparteix
0Shares

Les paraules de la exmembre del partit ultradretà VOX i tertuliana del programa El Gato al agua d’Intereconomía Cristina Seguí han generat dures crítiques després de fer broma amb l’Alzheimer que pateix l’exalcalde de Barcelona Pascual Maragall i les recents aparicions polítiques del seu germà, Ernest Maragall . “Dubto sobre qui té la malaltia greu en la seva família”, ha apuntat.

Durant l’emissió, els tertulians parlaven sobre el discurs que va donar el diputat d’ERC en la seva funció de president de la mesa d’edat del Parlament de Catalunya, que havia de gestionar la sessió de constitució de la nova taula.

Cristina Seguí va criticar durament el canvi de partit de Maragall, que va ser en el seu moment un dels fundadors dels socialistes catalans. “El PSC es una extraordinaria cuna y una cantera impresionante de separatistas y golpistas”, ha dit, abans de fer broma amb la malaltia degenerativa.

Gabriel Rufián ha respost aquestes paraules a través del seu compte de Twitter, penjant el vídeo en què apareix Seguí parlant sobre Pascual i Ernest Maragall.Cristina Seguí va criticar durament el canvi de partit de Maragall, “Pongo esto aquí al menos porque si fuera al revés saldríamos hasta en los deportes”ha piulat el portaveu adjunt d’ERC al Congrés., ha deixat anar el portaveu adjunt d’ERC al Congrés.

Seguí ha respost a la piulada de Rufián: “Y a tenor de vuestras prácticas miserables, me reafirmo. En realidad también dudo de la tuya (salud mental), aunque desconozco tus antecedentes. Creo que sólo es afición al pesebre”.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

9 Comments

 1. Anònim Anònim

  Cristina Seguí, indecent personatge que viu de mentir i insultar, transpua bilis i odi a tot allò Catalá. ¿Sabeu que la tenen com a rata mossegadora a 13 tv? ¿Sabeu que aquesta cadena putrefacta pertany a la Conferéncia Episcopal Española? ¿Sabeu que tenen com a opinadors i contertulians amargats catalonofòbics que no els volen enlloc i han d’escampar merda per satisfer els pocs “clients” descerebrats i analfabets que eks veuen?
  Pués eso…….

 2. Rosa Rosa

  Sra .Seguí , por llamarle de alguna manera, és ruin , asquerosa , sin educacion, mal collada y debe de gener el cerebro sin nada gris !!

 3. Carme Carme

  L’odi pot jugar males passades.

 4. Angels Font Codina Angels Font Codina

  Nomes desitjo que ningu de la teva familia pateixi una malaltia com aquesta . pero si que tinguis la decencia de demanar perdo a totes les families que estan pasant per aixo que es molt greu i no te perdo de deu dir aquestes bestieses ets una insensata .

 5. Pep de la Vila Pep de la Vila

  Es de MISERABLE , no tant sols mofar-se d’una persona amb una malaltia tant cruel , el pitjor és reafirmar -se en la opinió .

 6. Dolo Dolo

  Com et van dir la vida possa a cadascú al seu lloc. Eres una mala persona , ruin y venenosa , lo siento por la gente que tiene que tratarte.

 7. Josep M Josep M

  La repugnància de la caverna espanyola és infinita. Vòmit.

 8. Daniel Daniel

  Cristina segui me da usted mucha pena

 9. Bel Bel

  Un comentario ruín y miserable. Un momento de poca sensibilidad se puede tener, aunque no se debería y menos públicamente, pero reafirmarse con esa vanidad demuestra un problema muy serio. Personas así no se las debería dejar opinar en entes públicos, al menos hasta que aprendan respeto. El respeto demuestra que estamos en nuestros cabales.

Deixa un comentari