Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Tornen a amenaçar Gabriel Rufián amb aquest vergonyós missatge

0Shares

Nou episodi d’amenaces a través de xarxes socials. En aquest cas ha estat de nou Gabriel Rufián l’objectiu. El diputat d’Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats. ha denunciat a través de Twitter una sèrie de missatges directes rebuts a Instagram.

L’usuari @ pepe_99_7 amenaça Rufián amb rebentar “a palazos” si li veu pel carrer, com “hauria de fer el poble espanyol”. A més d’això, li desitja la mort i l’anomena “fill de puta”. El membre d’ERC ha inclòs en el seu text una referència a la policia perquè tinguin constància del que ha passat.

No és la primera vegada que Gabriel Rufián rep comentaris d’aquestes característiques. Fa dos anys un usuari li va desitjar la mort al seu fill, fet que va quedar impune. Com ell, altres cares conegudes de la política han rebut amenaces. Divendres passat, un altre ciutadà va atacar a Albert Rivera. La Policia va intervenir i va detenir l’autor dels comentaris, que va quedar en llibertat el mateix dia.

Comentaris
0Shares

5 Comments

 1. Aurora doménech Aurora doménech

  Vaya cuanta prisa se dieron para detener al autor del insulto al Riverita pero claro..de esquerra y catalán no vale la pena .Y que no me digan que el Riverita es catalán porque para mí es una verguenza sentirlo hablar contra todo lo que significa Catalunya..me parece mentira..mejor cambio de canal cuando lo veo.ya se ha comprado en Madrid una casa de un millón..caramba ..no ha llegado a la Moncloa y ya ha ganado tanto? Pobre de los espanyoles si llega..espero que nosotros ya no estemos.

 2. Anònim Anònim

  Ànim nois, te el sopor de tots els companys!

 3. Anònim Anònim

  Aqui el que es pot veure lo iguals que som davant la justicia.
  Per molt menys han detigut una persona per escriure un twit contra albert Rivera.
  Quan ataquen a persones que volem un pais millor, la justicia desapareix.

 4. Teresa Maria Marquez Bartolomè Teresa Maria Marquez Bartolomè

  No importa que amenaçin a Rufián,es d’esquerra
  Si fos de dretes o un esquerra tirant a la dreta,ja haurin fet quelcom

 5. Qui amenaça de mort a un diputat representant del poble sobira , amenaça de mort a la democracia.!!!
  Aixo es un greu delicte , que fan al respecte les policies de l’estat de dret ???
  Vinga , a currar ara que os pujaran el sou !!!

Deixa un comentari