Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Detingut un veí d’Igualada per amenaçar de mort a Albert Rivera

Comparteix
0Shares

La Policia Nacional ha detingut aquest divendres al matí a un home veí d’Igualada per amenaçar de mort el líder de Ciutadans, Albert Rivera, segons ha pogut saber La Vanguardia.

El mateix diputat havia denunciat en una comissaria de Madrid els missatges intimidatoris d’un usuari a la xarxa de Facebook. Després de la denúncia, les autoritats policials van iniciar una investigació per identificar l’autor de les amenaces i procedir a la seva detenció.

El detingut, que ha estat acusat d’un delicte d’amenaces i incitació a l’odi, passarà a disposició judicial en breu i prestarà declaració en les pròximes hores.

Rivera ha denunciat en diverses ocasions que el comerç que regenta la seva família a Granollers ha estat objecte de pintades intimidatòries. A més, a la persiana de l’establiment també van aparèixer cartells en què es reclamava “llibertat per als presos polítics”. El diputat ha considerat aquestes accions com un atac amb el qual es buscava “assenyalar i acovardir” els catalans no independentistes.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari