Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Puigdemont encén la xarxa amb aquesta piulada contra els 87 milions de Zoido

Comparteix
0Shares

La compareixença del ministre d’Interior espanyol, Juan Ignacio Zoido, al senat per donar explicacions sobre el dispositiu policíac del dia 1 d’octubre no ha servit ni per a aportar transparència a l’actuació violenta de la policia espanyola i la Guàrdia Civil ni per a calmar els ànims, sinó al contrari. El cost tan elevat de l’operació Copèrnic, que supera els 87 milions d’euros, encara afegeix més llenya al foc. D’aquests milions, 26,5 es van dedicar al lloguer dels vaixells que van allotjar els policies i guàrdies civils que van actuar durant la jornada del referèndum. Les xifres no es poden contrastar, però el relat del ministre, afortunadament, sí, perquè xoca amb la realitat que es va viure aquell dia. El ministre ha fet un relat dels fets molt semblant a les interlocutòries judicials que justifiquen l’empresonament, però que no resisteix la comparació amb els fets.

Per la seva banda, Carles Puigdemont ha aprofitat per penjar en el seu compte de Twitter aquesta piulada a referència als diners “malgastat” i ha encès la xarxa.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Montserrat Montserrat

    Un republicà del 36 deia que entre les batalles es trobaven i deien”: visites con Dos nosotrossin Dios aquí n’Ose salva ni Dios”
    A veura quan s’aprendrà a viure i deixar viure.

Deixa un comentari