Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Un extresorer del PP confirma que hi va haver “alguns casos” de finançament irregular

Comparteix
0Shares

L’extresorer del PP, José Manuel Romay Beccaría, ha considerat aquest dimecres “evident” que s’han produït “alguns casos” de finançament irregular en el partit, que ha lamentat, tot i que ha assegurat que ell no es va trobar amb “cap comportament incorrecte” quan va administrar els comptes de Gènova.

Romay Beccaría ha fet aquesta afirmacions al Congrés, on compareix en qualitat del president del Consell d’Estat, en ser preguntat si li consta el finançament irregular del PP valencià revelada pel suposat líder de la Gürtel, Francisco Correa, i diversos empresaris valencians.

“No, per descomptat, el meu coneixement del PP és molt satisfactori”, ha respost i ha afegit que durant la seva etapa com a tresorer del partit, càrrec que va assumir a l’abril de 2010 en substitució de Luis Bárcenas, no es va trobar amb “cap comportament incorrecte “. En qualsevol cas, ha dit que sent “molt” que s’hagin donat “alguns casos, com sembla evident que s’han produït”.

Comentaris
Comparteix
0Shares

One Comment

  1. Li cauran totes les dents a aquest senyor? Les dentadures són molt cares, però hi han mentides que surten gratis

Deixa un comentari