Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Aquest és el vídeo que Carles Puigdemont ha penjat avui durant el “dia del Parlament”

Comparteix
427Shares

Avui ha començat la carrera per la legislatura amb la constitució del Parlament. Amb 65 escons, el sobiranisme ha fet president de la Cambra al jove diputat d’Esquerra Republicana de Catalunya Roger Torrent. Carles Puigdemont, per la seva banda, igual que els altres quatre diputats a Brussel·les, ha renunciat al vot delegat.
Jordi Turull, exconseller de Presidència, ha explicat a El Món a RAC1 que la intenció del president cessat és tornar per a la investidura després de l’acord tancat aquest dimarts entre ERC i Junts per Catalunya. Però és la Mesa del Parlament qui haurà de decidir ara si porta a terme una votació telemàtica per a la investidura.

Carles Puigdemont, des de Brussel·les ha aprofitat per compartir a les xarxes aquest vídeo de l’1 d’Octubre per no oblidar tot el que ha passat a Catalunya des del Referendum, també ha agraït al seu compte de Facebook a l’autor del vídeo “Gràcies Sergi Pinkman per AQUEST gran vídeo!

Comentaris
Comparteix
427Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari