Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]El vicepresident de la Comissió Europea a Puigdemont i Junqueras: “Si violen la llei, han d’afrontar-ne les conseqüències”

Comparteix
0Shares

El número dos de la Comissió Europea, Frans Timmermans, ha estat contundent a l’hora de respondre una pregunta sobre la situació de Carles Puigdemont, a Bèlgica, i d’Oriol Junqueras, en presó preventiva a Estremera. Timmermans ha assegurat que saltar-se la llei té conseqüències:

“Tots els ciutadans, ja siguin de Catalunya o d’altres parts d’Espanya, estan subjectes a la llei i estan protegits per la llei i, si violen la llei, han d’afrontar les conseqüències d’això.”

El vicepresident de l’executiu comunitari també ha defensat que, a Espanya, hi ha separació de poders. Pel polític holandès, “en termes de drets humans”, la Comissió Europea “no té raons per criticar el sistema espanyol”:

“Estem parlant d’un estat membre on l’Estat de Dret no es posa en qüestió, on la separació de poders és clara i ben definida.”

Segons informa TV3, després de les eleccions del 21D, en què es va revalidar la majoria independentista al Parlament, la CE va rebutjar comentar els comicis, al·legant que mai opina sobre les eleccions “regionals”.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

3 Comments

 1. Juanjo Juanjo

  Als meus amics els favors, per els meus enemics la llei.

  La llei dels terços de Flandes també es la mateixa que apliquen als Catalans. Holanda deuria recordar els milers d,assesinats que varen patir.
  Encara si els nens no volen dormir se,ls espanta amb el duc d,Alba.

 2. Helena Helena

  Que vergüenza de Europa

 3. Fedor Fedor

  Aquesta mena de porc holandès (dic porc per la seva greixositat) deu estar conforme amb els assassinats del duque de alba cometia contra els holandesos perquè violaven la llei i es volien fer independents d’espanya.

Deixa un comentari