Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Una diputada de Cs presenta un projecte perquè els gossos siguin persones però diu que respecta moltíssim la tauromàquia

Comparteix
0Shares

La diputada de Ciutadans per Canàries Melisa Rodríguez ha deixat una desconcertant resposta barrejant els drets dels gossos i el feminisme en una entrevista al portal Més Dona.

“Jo busco la igualtat de les persones reals: dones, homes i éssers. Per això vam presentar el projecte de llei perquè els gossos siguin persones “, ha explicat Rodríguez després de ser preguntada sobre si és feminista. “No es pot tenir un ésser viu com si d’un bé material es tractés. Crec en les persones per igual, sense etiquetes “, ha afegit.

En aquest sentit, Melissa Rodríguez insisteix evitar etiquetes quan més tard se li qüestiona si és animalista: “Dir que sóc animalista seria posar-me una etiqueta i no m’agraden les etiquetes”. Tot i que la pròpia diputada de la formació confessa la seva estima pels animals: “Veig un gosset i em fonc. Sóc una fidel defensora dels animals “.

Finalment, la diputada de Cs també és preguntada sobre la tauromàquia, debat que procura esquivar: “No és el que més m’identifica. El respecto moltíssim però mai he anat a una cursa de braus ni em veig anant “.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari