Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Celestino Corbacho estripa el carnet i es dóna de baixa del PSC

Comparteix
413Shares

Celestino Corbacho, històric del socialisme català, ha deixat la militància de la seva formació. Qui va ser alcalde de l’Hospitalet de Llobregat i ministre de Treball i Immigració a partir de 2008 en l’última etapa de Zapatero com a president del Govern, va comunicar la seva decisió a la secretaria d’Organització del PSC, ara en mans de Salvador Illa, i al líder dels socialistes, Miquel Iceta divendres passat per carta i en les últimes hores ho ha comunicat als seus col·laboradors més pròxims.

Nascut en un poble d’Extremadura, que va ser el primer regidor de la segona ciutat més poblat de Catalunya entre 1994 i 2008, ja no tenia cap càrrec orgànic en el partit, des de 2016. La decisió l’hauria pres en no sentir-se prou valorat i apartat per l’aparell del partit, assenyalen fonts pròximes a Celestino Corbacho.

Com èxits municipals se li atribueixen la transformació i dinamització de la zona de la Fira i Gran Via a l’Hospitalet i la gestió de la immigració amb diverses victòries amb majoria absoluta el municipi català, sent un dels pesos pesants del socialisme metropolità que governava el cinturó vermell. També va ser diputat al Parlament i president de la Diputació Provincial de Barcelona.

Comentaris
Comparteix
413Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari