Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Un avió turc amb 162 passatgers cau per un precipici

Comparteix
0Shares

La passada nit de dissabte, un avió comercial de la companyia aèria Pegasus Airlines es va sortir de la pista d’aterratge de l’aeroport de la ciutat de Trebisonda, a Turquia, i es va precipitar per un penya-segat. El Boeing 737-800, que cobria la ruta entre Ankara i Trebisonda amb 162 passatgers a bord, va derrapar durant l’aterratge i es va quedar atrapat en el vessant sense que hi hagi hagut ferits.

Segons informen els mitjans locals, els efectius d’emergència es van traslladar ràpidament fins a la zona del succés i van evacuar a tots els passatgers. L’incident no s’ha saldat cap víctima, segons ha explicat el governador de Trebisonda Yucel Yavuz que ha explicat que, “totes les persones que es trobaven a l’avió han estat rescatades il·leses, i s’ha obert una investigació per aclarir les causes de l’accident ”

L’aeroport va cancel·lar tots els vols i va tancar les seves instal·lacions, a l’espera que aquest diumenge es restableixi la normalitat.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari