Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Llaços grocs i una urna de l’1-O apareixen davant de l’edifici de la Comissió Europea

Comparteix
0Shares

L’edifici de la Comissió Europea a Brussel·les s’ha llevat amb una urna de l’1 d’octubre al davant. El Comitè de Defensa de la República (CDR) de la ciutat ha omplert de llaços grocs els voltants de l’edifici i ha deixat una de les urnes que es van fer servir per al referèndum i una estelada lligada en una de les baranes del carrer.

El CDR també ha vestit amb llaços grocs una de les escultures que hi ha entre el carrer de la Loi i la rotonda de Schuman, davant de l’edifici de la Comissió Europea. En aquest cas també hi han deixat una urna i una estelada lligada.

Segons informa TV3, el CDR ha fet pública l’acció a través del seu compte de Twitter i l’ANC Brussel·les ha agraït l’acció també a través de les xarxes socials.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari