Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La “privilegiada” relació entre l’Església i l’Estat, explicada en un fil de Twitter que encén la xarxa

Comparteix
0Shares

L’Església i l’Estat espanyol tenen, tot i la separació de poders, una relació interessada i afavoridora; o això ha volgut explicar el tuiter @FiloPolitics. Aquesta setmana, el compte que parla d’actualitat i política sense deixar de banda el sentit de l’humor ha obert un fil on ha detallat a la “joventut” la relació entre ambdues institucions.

L’estat espanyol tenia subscrit el 1953 un Concordat amb el Vaticà “pel que mútuament es donaven privilegis”. Amb la mort de Franco i l’arribada de la democràcia, aquest acord es va reestructurar. El Concordat dura fins als nostres dies i garanteix l’assistència religiosa, l’educació eclesiàstica en col·legi públics i el sosteniment econòmic amb diners públics.

Els detalls:

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari