Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Un polèmic Albiol reapareix a Twitter i la gent li respon que “el trobava a faltar”

Comparteix
0Shares

El president del Partit Popular de Catalunya, Xavier García Albiol, ha reaparegut a les xarxes socials amb una piulada contra l’alcaldessa de la CUP de Badalona, ​​fa alguns dies que es comenta que Albiol deixarà la presidència del partit i es centrarà en aconseguir l’alcaldia de Badalona, ​​un dels noms que s’estudia per ocupar el seu lloc és Dolors Montserrat.
En la seva reaparició a Twitter, famós per les seves polèmiques piuladas,ens ha sorprès que molts usuaris “el troben a faltar”, de manera irònica, a causa del “entreteniment” que suposa llegir les sevas piuladas i respondre.

Comentaris
Comparteix
0Shares

2 Comments

  1. Isabel León i Solé Isabel León i Solé

    El millor comentari per mi el de la Laura..el que més escau….xapò..

  2. Laura Laura

    Home, ara només ha de canviar el nom del partit. Es podrían dir PPC EN LIQUIDACIÓ.

Deixa un comentari