Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Detingut un exregidor de la CUP de Santa Coloma de Gramenet

Comparteix
506Shares

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest divendres Oriol Corral, exregidor de Santa Coloma de Gramenet per la CUP. Corral l’han detingut aquest divendres a casa seva poc abans de les vuit del matí, tal i com ha explicat ell mateix via Twitter:

L’han detingut perquè el 2013 va participar en l’ocupació del rectorat de la UAB, en les protestes estudiantils que s’oposaven a la pujada d’un 66% de les taxes universitàries. Corral és membre de la plataforma “Som 27 i més”, que agrupa els encausats per aquella ocupació.

Està previst que a les 10 del matí declari als jutjats de Santa Coloma. Per les xarxes socials s’ha convocat una concentració davant dels jutjats per protestar per la detenció.

Fa una setmana ja van detenir un altre membre d’aquesta plataforma, Carles Duran, que va ser posat en llibertat hores després. A tots ells els imputen delictes que poden comportar entre 11 i 14 anys de presó, a més de multes i responsabilitat civil. Aquesta setmana han reclamat a la UAB que demani l’absolució dels acusats.

Comentaris
Comparteix
506Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari