Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Carme Forcadell renúncia a la indemnització de presidenta del Parlament

Comparteix
0Shares

Carme Forcadell renunciarà a la indemnització que reben tots els presidents del Parlament (el 80% del seu salari durant dos anys, una mica més de 6.600 euros al mes) a l’incorporar-se al Parlament com una diputada sense rang. Serà per ara la primera presidenta del Parlament que segueix a la Cambra com a diputada i, per tant, no s’acollirà a aquesta prerrogativa immediatament després de deixar el càrrec. Tots els expresidents del Parlament han abandonat la primera línia política i, tot i que mantenen activitats públiques, com el cas de Joan Rigol i Ernest Benach, ho fan discretament, a diferència de Núria de Gispert que s’ha convertit en protagonista de nombroses polèmiques a les xarxes socials. Rigol i De Gispert estan jubilats i disposen d’una pensió vitalícia del 40% del seu salari en el càrrec.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari