Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Citats com a testimonis els exconsellers Jané, Munté, Ruiz i Baiget

Comparteix
89Shares

El jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena ha dictat aquest dijous una providència perquè els exconsellers de la Generalitat Jordi Jané, Neus Munté, Meritxell Ruiz i Jordi Baiget.

A més dels exconsellers, també haurà de declarar davant Llarena l’exdirector general dels Mossos, Albert Batlle, compareguin com a testimonis. Tots cinc estan citats a declarar el 30 i el 31 de gener i l’1 de febrer.

Llarena investiga transferències de la Generalitat a Brussel·les

La providència de Llarena també cita com a testimoni aquest mateix dia, l’1 de febrer, el coronel de la Guàrdia Civil Diego Pérez de los Cobos, responsable de l’operatiu policial de Mossos, Policia Nacional i Guàrdia Civil organitzat per impedir el referèndum de l’1 d’octubre.

Llarena també demana que s’investiguin tres transferències per valor de 140.000 euros a comptes de la Delegació de la Generalitat a Brussel·les fetes a finals de setembre i principis d’octubre. Aquesta providència s’ha conegut mentre Llarena estava interrogant Jordi Sànchez.

Comentaris
Comparteix
89Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari