Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Fernando Martínez-Maillo : “Cal impedir per tots els mitjans que hi hagi una nova il·legalitat”

Comparteix
565Shares

El Partit Popular defensa un front comú dels constitucionalistes per “impedir per tots els mitjans que hi hagi una “nova il·legalitat” al Parlament. Ho ha afirmat el coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maillo, que ha assegurat aquest dimecres que seria una “autèntica burla” als catalans i un “escàndol” que Carles Puigdemont pretengui ser investit a distància. Després de l’acord de legislatura entre Junts per Catalunya i ERC, Martínez-Maillo ha fet aquesta crida:

“Evidentment, els constitucionalistes haurem de prendre les decisions que hàgim de prendre per intentar impedir per tots els mitjans que es torni a cometre una nova il·legalitat, burlant i retorçant el reglament i les lleis que els mateixos catalans s’han donat per autoregularse.”

El dirigent popular ha valorat molt negativament l’entesa entre Carles Puigdemont i Marta Rovira: “Veurem el contingut de l’acord, però qualsevol acord independentista que suposi un govern independentista és una mala notícia”. El número tres del PP ha criticat especialment que, a la sessió d’investidura, Puigdemont no sigui investit de forma presencial. En aquest sentit, ha recalcat que en el parlamentarisme “no només per llei sinó per esperit és fonamental la presència del candidat” al Parlament per “exposar” la seva proposta de govern i que després sigui votada pels diputats.

“Tot el que no sigui això és una autèntica burla, un escàndol, una burla als ciutadans catalans, una fugida cap endavant que no té cap conseqüència, només per fugir de la justícia i fugir de les seves pròpies responsabilitats.”

Segons informa TV3, Martínez-Maillo ha subratllat que Puigdemont el que ha de fer és “venir” a Espanya i “donar la cara davant els catalans i el conjunt d’espanyols”, assumint “les responsabilitats dels seus actes”. El coordinador del PP ha fet aquestes declaracions als passadissos del Congrés, on aquests dies es reuneix la comissió territorial que avalua el model autonòmic.

Comentaris
Comparteix
565Shares

3 Comments

  1. Maillo,…en vosaltres no es pot conviure a españa,..els fascistas tot el que pensam ells es llei ,I esteu tots els aves de rapiña junts, gobierno, fiscales, jueces, ..cada vegada mes enrrocats, I en la vostra llei fascista, feu pudor……la proba…..abans 200.000 independentistas,….ara mes de 2.000.000…..os surten els tiros per la culata.

  2. Maillo, ..eu fet de la iilegalitat, la vostra legalitat….vosaltres no cabeu en un estat de dret en democracia,…perque sou fascistas, franquistas adoctrinats,…I no sabeu res de democracia,…I mentres esteu aqui , tot anira regirat del reves,..mai tindreu contens al pais, …nomes als que tenen po, I es baixen els pantalons,…sou fascistas.

  3. Juanjo Juanjo

    Te raó aquest paio.
    Ilegal es robar diners públics, adoctrinar jutjes, aporrejar iaies, deixar sense fondus la caixa de pensions, financiar bancs,….i milers de tropelies que el seu partit corrupte, mafios i criminal creu com legalitat.

Deixa un comentari