Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Quatre mesos de presó per a la dona que va “humiliar” Arrimadas amb aquesta publicació al Facebook

Comparteix
0Shares

La dona que va desitjar a Facebook que la líder de Ciutadans Inés Arrimadas fos “violada en grup” ha acceptat una condemna de quatre mesos de presó.

El seu ingrés, però, queda en suspens i condicionat al fet que no delinqueixi durant dos anys i que faci un curs de drets humans.

La dona, encesa en veure un debat polític per televisió el 2 de setembre de l’any passat, va escriure un comentari al seu compte en què desitjava que aquella nit Arrimadas fos “violada en grup”. També la qualificava de “gossa fastigosa”.

Després d’això va ser acomiadada de la feina i va acabar assegurant que se’n penedia i demanant perdó. També va eliminar el seu perfil a la xarxa social.

Un pacte entre les parts

Els fets no han arribat a judici després que les parts arribessin a un acord. Ara, la sentència és ferma. L’acusada ha acceptat la condemna de quatre mesos de presó i l’obligació de participar activament en un curs de drets humans sobre el ple respecte a la igualtat i a la no discriminació de les persones, en particular per motius de gènere i ideològics.

Se la condemna per un delicte contra la integritat moral.

Comentaris
Comparteix
0Shares

One Comment

  1. Hay que joderse con esta España. Con los corruptos y los salvadores. No se quien me da más pánico y quien se parece más a Franco Unos por herencia y otros por………….

Deixa un comentari