Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Artur Mas deixa la presidència del PDeCAT dos anys després del pas al costat

Comparteix
0Shares

L’expresident de la Generalitat Artur Mas ha anunciat que deixa la presidència del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) i abandona la primera línia política. L’anunci arriba quan fa dos anys que va fer un “pas al costat” de la presidència de la Generalitat.

Segons Mas, aquest és “un altre pas al costat” que no ha decidit recentment sinó que ha estat una decisió “llargament meditada” i que ja va comentar amb Carles Puigdemont “abans de l’estiu”.

En l’executiva del Partit Demòcrata que es va fer aquest dilluns, Mas va intervenir amb un to de comiat, segons fonts del partit. L’expresident va assegurar que aquesta legislatura s’havia d’eixamplar la base independentista i que, si per fer-ho calia renúncies, hi estaria disposat.

Precisament, Carles Puigdemont considera que el nou govern que es formi no només ha d’eixamplar aquesta base, com diu Mas, sinó que també ha de recuperar les institucions i anar més enllà, com es van comprometre davant la ciutadania. També, si es confirma la renúncia d’Artur Mas, arribaria una setmana abans que es conegui la sentència del cas Palau.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari