Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Puigdemont penja aquesta foto a instagram i genera rumors de la seva localització actual

Comparteix
374Shares

Amb el missatge de “Camins” Puigdemont mostra aquesta via que va servir per als exiliats de la II República sortir d’Espanya

Seguint un dels seus habituals gestos per a l’independentisme,  Carles Puigdemont ha publicat a les xarxes socials per llançar un enigmàtic missatge. En el seu compte d’Instagram ha publicat una fotografia de la carretera C-38 a la sortida de Camprodon (Girona) acompanyada del comentari “Camins …” i dues persones tornant cap a Espanya. No obstant això, en el missatge enviat per Puigdemont es pot veure al fons un edifici que es correspondria amb la caserna de la Guàrdia Civil d’aquesta localitat que està gairebé a la frontera amb França, per la qual cosa sembla que les figures que estan a la foto van cap allí.Esta via va ser la utilitzada per bona part dels exiliats després de la II República espanyola per sortir cap a França una vegada que el govern va ser derrotat per les tropes franquistes. De fet, es tracta de la carretera a Molló on en el pas fronterer de Coll d’Ares i Coll Pregon hi ha un monument de recuerdo.La enigmàtica foto ha disparat els rumors d’una possible volta de Puigdemont encara que des del seu entorn s’apunta que ho farà un cop sigui investit president de la Generalitat per via telemàtica i de la seva localització actual.

Igualment Carles Puigdemont ja ens té acostumats a que tots els seus moviments són propis d’una partida d’escacs i per tant simplement és una foto amb algun missatge per als seus.

Camins… ⛰

Una publicación compartida de Carles Puigdemont (@carlespuigdemont) el

Comentaris
Comparteix
374Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari