Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Cospedal sobre Catalunya:”L’exèrcit estava preparat per a qualsevol eventualitat” i Forcadell li respon a Twitter

Comparteix
0Shares

Aquest dissabte se celebra a Madrid la Pasqua Militar, presidida pel rei. Coincidint amb aquest acte, la ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, admet que l’exèrcit estava preparat per a qualsevol escenari a Catalunya.

En una entrevista al diari “ABC”, Cospedal creu que l’Estat ha demostrat que és capaç de defensar-se quan se sent amenaçat, i afegeix que l’exèrcit ha estat on li corresponia:

“Les forces armades espanyoles estaven preparades -han d’estar preparades sempre per a qualsevol eventualitat-, i preparades estaven, com és la seva obligació.”

La ministra celebra que en tot aquest temps no hi hagi hagut cap sortida de to dels militars:

“Crec que l’exèrcit espanyol ha donat mostra de la seva altíssima qualitat democràtica i respecte a l’ordre civil: que no hi hagi hagut cap comentari, ni cap sortida de to, ni cap aparició que pogués ser malinterpretada és digne d’elogi. No crec que sigui tan fàcil aconseguir-ho en cap país del nostre entorn.”

La responsable de Defensa creu que una modificació de la Constitució s’ha de fer per enfortir Espanya i no pas per debilitar-la.

Forcadell replica a través de Twitter

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha replicat les paraules de la ministra de Defensa a través de Twitter. Forcadell diu que espera que això no vulgui dir “més violència contra gent pacífica, demòcrata i indefensa”.

Comentaris
Comparteix
0Shares

3 Comments

 1. Julia Julia

  Toda razón no van a hacer excepciones menos mal que alguien lo ve.

 2. Natalia Natalia

  Esto de subirse en el coche de la guardia civil,fue para calmar a la gente.Como os podeis creer a la premsa k solo os llega una parte totalmente distorsionada de la realidad. .??! Porfavor abran los ojos y sean concientes del tipo de govierno k teneis .Esto en Dinamarca,Belgica,Alemania….NO PASA .No se puede defender lo que es injusto y antidemocratico …porfavor en que mundo viven!!.O sino en otra ocasion vengan y vivan k os den a palos solo por un derecho tan fundamental como es VOTAR.

 3. Pilar Pilar

  Yo no entiendo como hay tanta idiotez, El GOBIERNO DE RAJOY, no hará distinciones para los recortes a los que vivimos en Catalunya.
  A menos que a los que queremos la libertad de esta DICTADURA, nos pongan una marca de identificación por rebelión.
  PARA EL GOBIERNO PEPERO, TODOS LOS QUE VIVEN EN CATALUNYA, ESTAMOS EN EL MISMO SACO.

Deixa un comentari