Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Cada espanyol pagarà 65 euros a Florentino Pérez “gràcies” a Rajoy

Comparteix
0Shares

L’empresari i president del Reial Madrid té la “sort” de ser rescatat una i altra vegada per la Tresoreria General de l’Estat.

El diari espanyol Diario16 ha publicat un detallat anàlisi de les ocasions en què l’Estat espanyol d’una manera o altra ha rescatat amb diners públics al conegut empresari Florentino Pérez. Seguint l’anàlisi de l’esmentat mitjà, cada espanyol hauria pagat a les empreses de Pérez més de 65 euros, 2.600 milions d’euros en total.

“La llotja del Bernabéu sembla que dóna més joc que aquell que es pot veure sobre el verd tapet”, comenta en el seu article el periodista Santiago Aparicio, que afegeix que: “l’empori de Pérez controla construccions i serveis a tot Espanya”.

Sempre s’ha rumorejat que l’equip de Pérez tenia al seu favor les boles calentes dels sorteigs UEFA. Però, és en el món polític-empresarial on realment Pérez utilitza tota la seva influència per no perdre mai. Els seus projectes solen estar protegits per clàusules de rescat o per primeres necessitats si no funcionen. Per aquest motiu, és l’erari públic o, el que és el mateix, el gruix dels espanyols, el que acaba abonant els seus errors.

Perquè tots ens entenguem, el que deixa entre veure l’article citat és que Florentino Pérez es dedica a muntar “fruiteries” que si llancen beneficis serveixen per augmentar el seu patrimoni personal però si fracassen són rescatades amb els diners dels nostres impostos, el mai perd i així és molt fàcil guanyar.

El florentinat és molt més ampli i poderós en el món empresarial que al món balompédico.Però aquest poder podria costar a les butxaques dels espanyols prop de 2.646 milions d’euros que anirien directes a pagar els errors de Florentino Pérez.

El cas Castor: 1.649.000 perduts
Dessaladora d’Escombreras (Múrcia): 570 milions
El Túnel de Pertús: 288 milions
Autovías Radiales y de Peaje: ¿700 millones?

El rescat de les autopistes de peatge és només el penúltim episodi de la utilització dels diners públics per sufragar les pèrdues de les grans empreses espanyoles. Els cànons del liberalisme econòmic sembla que no serveixen per als “poderosos”. Entre totes elles, destaquen en els rescats les empreses de Florentino Pérez. La llotja del Bernabéu sembla que dóna més joc que aquell que es pot veure sobre el tapet verd.

Fuente:Diario16.com

Comentaris
Comparteix
0Shares

One Comment

  1. Es bo recordar que eixo es un Zapaterazo Jeje Es la tornar dels 500€ per a tots el que el varen votar. Feu memoria sociates , feu memoria

Deixa un comentari