Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Sabotegen el restaurant de Ada Perellada pel “Sopar Groc Solidari”

Comparteix
266Shares

La cuinera Ada Parellada ha denunciat un “sabotatge” al seu restaurant en plataformes de comentaris com Trip Advisor, Google Business o Facebook, on havien aparegut “puntuacions molt baixes i crítiques falses, perquè són gent que no han vingut”.

Diversos tuitaires han difós aquest missatge de WhatsApp, que ha enviat la propietària del Semproniana, després d’haver anunciat el Sopar Groc Solidari, un sopar per recaptar diners per a la caixa de solidaritat de les entitats sobiranistes i que ha de comptar amb la presència de familiars dels polítics catalans empresonats.

Segons aquest missatge, la cuinera denuncia també “reserves falses” i es mostra “amoïnada” per la situació. Algun tuitaire ha respost a la cuinera si estava demanant opinions positives falses i Parellada ha respost que només demanava a amics que parlessin de la “seva experiència” al restaurant.

Comentaris
Comparteix
266Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari