Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Puigdemont encén Twitter: “Junqueras, els Jordis i en Quim, ja no són presos polítics, són ostatges”

Comparteix
0Shares

Tot just saber-se que el Tribunal Suprem ha decidit per unanimitat mantenir Oriol Junqueras a la presó, hi ha hagut les primeres reaccions, sobretot a través de les xarxes socials. El portaveu d’ERC, Sergi Sabrià, ha lamentat la decisió de la Sala d’Apel·lacions del Suprem i ha avançat que portaran el cas a les institucions europees.

“No entenem en cap cas la decisió que s’ha pres. Nosaltres ho deixem aquí i continuarem batallant davant del Suprem, però ho portarem a instàncies europees perquè finalment ens acabi donant la raó i perquè Junqueras com més aviat millor pugui estar a casa seva amb els seus i fent política, que és allò a què sempre s’ha dedicat: a lluitar pel seu país.”

Carles Puigdemont, a través de Twitter, ha piulat que hi ha un conflicte a resoldre entre Catalunya i Espanya. Afegeix que ells sempre han apostat per la via pacífica i el diàleg, però malgrat això Junqueras continua retingut a Estremera. Acaba dient que Junqueras, els Jordis i Joaquim Forn ja no són presos polítics, sinó “ostatges”.

Per la seva banda, Xavier Domènech ha destacat que ho considera una injustícia perquè un país ha de poder construir el seu futur.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari