Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Allau de crítiques a dos concursants Catalans d’OT per entonar ‘Els segadors’

Comparteix
368Shares

El canal 24 hores de Youtube és un gran encert per fidelitzar l’audiència d’OT 2017, però també té la seva part negativa, com per exemple, que moltes de les coses espontànies que passen en l’Acadèmia poden arribar a convertir-se en veritables polèmiques malgrat tenir una importància relativa. És el que ha passat amb Alfred, Nerea i Aitana després d’entonar l’himne d’Els Segadors.

I és que a Twitter els ànims estan molt caldejats amb el tema de la proclamada però no implementada República catalana. I qualsevol acte que pugui ser interpretat com un posicionament, a favor o en contra d’aquesta, es converteix per art de màgia en motiu de baralla entre els dos bàndols oposats de tuiters.

Els tres concursants catalans d’OT 2017, durant un moment donat, van decidir entonar l’himne català per mostrar-li-la resta dels seus companys. Una cançó que van acompanyar al costat d’altres temes que formen part de la identitat cultural catalana com El Virolai o fins i tot el Boig per tu de Sau.

No obstant això, en les xarxes, l’haver cantat Els Segadors ja va ser motiu per a la baralla entre alguns internautes. Els concursants, aliens a tot el que s’estava formant fora, van seguir tranquil·lament gaudint del seu temps lliure i ensenyant a la resta dels seus companys més temes en català per a gaudi de -gairebé- tots.

Comentaris
Comparteix
368Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari