Press "Enter" to skip to content

El President del PP Català Xavier García Albiol, “abandona” el seu compte de Twitter

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
0Shares
Puntuació dels lectors

Xavier García Albiol, president del Partit Popular de Catalunya ha desaparegut de Twitter, sembla que després dels pèssims resultats de les ultimes eleccions catalanes del 21D el popular Albiol ha decidit deixar de banda les xarxes socials, durant el mes de desembre diàriament penjava nombroses piuladas contra els partits independentistes, les seves famoses visites a mercats ambulants, on es trobava envoltat de simpatitzants i d’aquest moment penjava una de les seves selfies diàries on explotaven els comentaris de Twitter.
D’altra banda encara no està clara la seva continuïtat com a president del partit popular de Catalunya, ja que els resultats obtinguts el 21D no van encaixar bé en la cúpula del partit, potser, la seva manera de acomiadar-se de la política sigui començant per abandonar les xarxes socials .
L’última publicació d’Albiol a Twitter és del dia 23de desembre, després d’aquesta data no hi ha hagut activitat en el compte.

Actualització

Fa uns minuts ha publicat després de 11 dies d’inactivitat … Ens ha llegit? Salutacions Xavier i Benvingut.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
0Shares