Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[SOLIDARITAT]Col·lecta del Sant Andreu per ajudar un aleví a repatriar el cos de la seva mare

Comparteix
94Shares

La Unió Esportiva Sant Andreu fa una crida a la solidaritat. El club barceloní, de 109 anys d’història, demana ajuda per aconseguir els 7.000 euros necessaris per expatriar el cos de la mare d’un dels seus jugadors del futbol base, morta fa quatre dies.

La major part de la família del Leo, de 12 anys i que juga en l’Aleví, viu a Guinea Equatorial, però no tenen prou diners per enviar-hi el cos.


El club s’hi ha implicat al cent per cent, des del president fins als companys d’equip. I els telèfons van sonant a les oficines del Sant Andreu. Els socis i ciutadans en general fan aportacions, per petites que siguin.

Des de l’entitat han avançat que el soci que faci una aportació econòmica tindrà un descompte en el carnet de la temporada que ve. Alguns clubs catalans ja hi han col·laborat, com el Lleida o el Cornellà.

L’ambaixada guineana ha cooperat amb despeses del bitllet d’avió i dels 7.000 €, de moment, ja en tenen la meitat.

Comentaris
Comparteix
94Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari