Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Mariano Rajoy encén Twitter amb aquesta foto i una “estranya” signatura

Comparteix
125Shares

El president del Govern, Mariano Rajoy, està de vacances a Galícia, la seva terra natal, on ha començat l’any. El 2018, tot i que s’entestés a felicitar al 2016 el passat dissabte. I ho ha fet publicant a Twitter un selfie en què apareix acompanyat del marit d’Ana Pastor, José Benito Suárez, president de l’Autoritat Portuària de Marín- Ria de Pontevedra, amb qui sol trotar en les seves carreres matutines per Galícia. L’altre protagonista és Alfonso Rueda, president del PP de Pontevedra.
El tuit va ser signat amb les inicials de Mariano Rajoy, MR, el que el president del Govern fa per diferenciar els missatges que surten de la seva pròpia mà dels que realitza el seu equip de premsa. Una cosa que ha provocat les burles sobre qui serà el M. Rajoy que apareix en els papers de Bárcenas com a destinatari de 373.000 euros en diner negre.

Comentaris
Comparteix
125Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari