Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

L’alcalde de Gimenells critica durament TV3 per un mural de ‘La Marató’ pintat a l’escola

Comparteix
0Shares

L’alcalde de Gimenells i el Pla de la Font, Dante Pérez, ha criticat TV3 arran d’un mural pintat a l’escola pública de municipi. A través de Twitter, Pérez lamenta que després de deixar pintar ” un mural amb fins benèfics ”, s’aprofiti per a ” plantar el logotip de la televisió més sectària i partidista que hi ha ”.

Segons Pérez, això és una mostra que els responsables del mural ” no desaprofiten cap oportunitat per ocupar l’espai públic ”. En una altra piulada d’ahir dimarts, Pérez també ha criticat que TV3 ” segueixi igual ” després del 21-D.

Dante Pérez va deixar el PSC després que el partit anunciés el fitxatge de l’ex líder d’Unió, Ramon Espadaler. Es va passar al PP i va ser el número 2 de la llista per Lleida a les eleccions del Parlament de Catalunya del 21 de desembre, província en la qual el partit no va aconseguir cap diputat.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

8 Comments

 1. Cgl Cgl

  Es clar que sí. ¿Encara no t’havies assabentat?

 2. Marta Marta

  La gent del PP o Ciutadans són tontets o que?

 3. Quim Quim

  Per que ens escoltem aqiesta gent?, al final el problema el tenen ells no mosaltres els catalans, hi ha qui ha dit, qui organitza la Marató? Ruc, mes que ruc!, la CNN?

 4. Paco Paco

  Dante, no m’has fet res personalment. He vist amb qui t’a juntes i això ja diu molt de tu.
  Això si, els plataners de més de 50 anys que vas fer tallar a la carrera del Pla de la Font, que estaven entre la carretera y una finca de la teva propietat. Dirte que només un dels arbres que et vas carregar, val mil vegades més que tu.

 5. Eulslia Eulslia

  Sr. Alcade: no li semble q ja ni ha prou de tante hipocrasia???

 6. Sr. Alcalde,….potser que dimiteixes,…si no estas per el poble.

 7. Teresa Maria Marquez Bartolomè Teresa Maria Marquez Bartolomè

  Aixó es normal per ells
  Es veu que no han nascut de dona

Deixa un comentari