Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Un tren atropella 60 ovelles a Mont-roig del Camp, Tarragona

Comparteix
0Shares

Un tren Euromed ha atropellat aquest matí un ramat d’unes seixanta ovelles a l’altura de Mont-roig del Camp (Tarragona). Segons ha informat Adif, l’incident es va produir a les 11:22 hores i ha afectat el tren que cobria el trajecte entre l’estació de França de Barcelona i Alacant.

Els fets no han ocasionat danys personals. Com a conseqüència de l’atropellament, la circulació de trens entre Cambrils i Mont-roig ha quedat interrompuda durant una hora. Diversos trens han hagut de parar en estacions properes, com el que cobreix la ruta Múrcia-Barcelona, ​​a l’Hospitalet de l’Infant, i el que uneix Barcelona i Alacant, en Cambrils.Un comboi de la línia R16 (Tortosa -Barcelona) també ha quedat aturat a Mont-roig.

La circulació a la via ha quedat normalitzada a les 12:20 hores, segons Adif. Per la seva banda, el tren que va atropellar el ramat ha reprès la marxa a les 12:40 hores amb 72 minuts de retard, un cop s’ha comprovat que no havia patit danys materials

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari