Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Demolidor informe dels 12 observadors internacionals que van visitar Catalunya a les eleccions del 21D

Comparteix
9906Shares

El passat 21D La Junta Electoral Central (JEC) va negar l’Possibilitat d’acreditar observadors internacionals en OCASIÓ de les eleccions al Parlament de Catalunya,però igualment d’observadors de “Democracy Volunteers” van fer un seguiment i control de les eleccions catalanes, i aquest va ser el resultat presentat en un fil de Twitter per @ferdinand i que ha fet esclatar la xarxa.

Fuente : Ferdinan Twitter
Democracy Volunteers

Comentaris
Comparteix
9906Shares

11 Comments

 1. Baltasar Baltasar

  Mande ?

 2. joan joan

  Que algú ancara tingui el cinisme de dir que Tv3 no va fer be la seva feina…amb la rabia i l’ignorancia no s’avança en cap direcció simplement et quedes estancat en el no res. TvE i d’altres i la premsa del sistema es van dedicar a dir mentides i a inventar-se violencies i odis que formen part del seu repertori de mals sentiments i catalanofobia cronica

 3. Faith Faith

  POn tv3 algun dia antes de hablar! Puedes decir misa que si misa en Mentira quedas como mentiroso. Bueno…nada nuevo…

 4. Anònim Anònim

  TV3 va ser la més imparcial de totes i amb una diferència aplastant! A veure si aprenem ja d’una vegada a interpretar gràfics! Que sou moooolt pesats amb el tema tot i que l’evidència és tant clara!

 5. Anònim Anònim

  El estudio este no lo ha hecho un independentista. Asi que deja de engañar tu, y acepta las valoraciones neutrales. Imagino que tu neutralidad se emmarca dentro de la normalidad del PP. Democràcia i República!!!

 6. Edu Edu

  Irregularidades del Estado español, como no!!

 7. Olga Ribas Olga Ribas

  Tot aixo només demostra que Espanya no juga net en res que els pugui perjudicar i perdre la riquesa que extreuen del poble català. Menys mal que van venir alguns observadors i han pugut. veure de quin pal van els nacionalistes. Com dirien ells mateixos “ no son trigo limpio”.
  Per tan estem en el nostre dret de voler marxar d’un país en el cual no volem estar, i ells tampoc ens volen.

 8. Anonimo Anonimo

  En TV3 no fueron imparciales, dejad de engañar. Estamos es esta situación por culpa de unas personas que se hagan dedicado a hacer otra cosa menos su trabajo, que hagan el trabajo por el que le pagan a los politicos, menos delinquir y fugarse por DELITOS. Que conste, todos son mismo perro pero distinto collar.

 9. Joan Joan

  A Sant Andreu del Palomar (BCN), barri tradicionalment contestatari (ERC), va guanyar C’s sota la extranyesa de tot-hom.

 10. Es vergonzoso que el estado español pueda cometer esos delitos y no sea castigado por las leyes internacionales …vergüenza ajena…al final dejaremos de creer en las autoridades y en la democracia…nos estaís quitando la ilusión y las ganas de defender nuestros ideales …valdría la pena que dimitierais no valeis para ser nuestros representantes políticos.

 11. Ramon Orriols Puig Ramon Orriols Puig

  Cal sintetitzar la notícia i fer-la còrrer tan com sigui possible.

Deixa un comentari