Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA-VÍDEO]Identifiquen Puigdemont quan intentava entrar a Espanya creuant la frontera de …

Comparteix
2143Shares

Agents de la Guàrdia Civil desplegats a la frontera amb Gibraltar han detingut Carles Puigdemont aquest matí, quan intentava entrar a Espanya després d’haver arribat a l’aeroport gibraltareny en un vol procedent de Londres.

Els agents espanyols van ser alertats pels seus companys de l’altre costat de la Reixa, en detectar que en un vehicle d’alta gamma, conduït per la integrant de la CUP, Anna Gabriel, portava a un passatger sospitós.

A l’requerir la documentació, els agents van comprovar que es tractava d’un DNI fals, que portaven tant Gabriel com el mateix Puigdemont.
Per a sorpresa dels agents, Puigdemont va intentar saltar el mur de la frontera sense èxit, ja que les sabates li van jugar una mala passada.

Davant la sorpresa, els agents i membres de la Royal Police, es van fotografiar amb els detinguts, que van ser introduïts en un vehicle de la Guàrdia Civil i conduït a l’CIE de la Piñera, on espera per a la seva identificació oficial i la seva deportació al seu lloc d’origen.

VÍDEO:AQUI

Comentaris
Comparteix
2143Shares
Segueix-nos!

4 Comments

 1. Minerva Nikke Minerva Nikke

  Que no ens falti l’humor, que els rostres de la mala llet els hi quedin pels enemics de la llibertat.

 2. iopt iopt

  Franco no murió, estaba congelado , en estos momentos la ciencia lo ha resucitado, nada más enterarse de lo que pasa en españa, se hizo militante de ciudadanos.

 3. Anònim Anònim

  😂😂😂😂😂 bona inoncentada!!!

 4. Nina Nina

  Bufa la llufa q ens heu penjat! 😂😂😂 realment aixo d la Gabriel conduint un cotxe d’alta gamna i el Puigdemont saltant cap a no sè on… es allo de bond, james bond… 😂😂👏👏👏👏👏👏👏

Deixa un comentari