Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]ERC es planteja cedir un diputat a la CUP perquè tingui grup al Parlament

Comparteix
0Shares

ERC es planteja cedir a la CUP un dels 36 diputats que van aconseguir en les urnes el 21-D perquè formin el seu propi grup al Parlament de Catalunya. Així ho ha avançat aquest dimecres el diputat d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, en declaracions a 8TV. “Seria un gest molt adequat i reforçaria un grup parlamentari que ha estat imprescindible i que serà imprescindible en aquest procés com les CUP”, ha assenyalat Rufián.

El diputat d’ERC, a més, va dir que JxCat també s’estaria plantejant aquesta possibilitat. “Crec que s’està parlant i per a mi seria una gran notícia que tant Junts per Catalunya i principalment ERC cedeixin diputats a les CUP perquè tinguin grup al Parlament de Catalunya. Em semblaria molt important i un gran gest “, ha declarat.

També a Twitter, el diputat d’ERC ha piulat sobre el tema per “intentar ser clar”. “Si d’ERC depèn, la CUP hauria de tenir grup parlamentari”, assegurava.

D’aquesta manera ERC passaria de 32 a 31 escons, mentre la CUP arribaria als 5 diputats, el mínim per a la constitució d’un grup al Parlament.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari