Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Una foto de l’1-O i una altra del 3-O entre les 100 millors fotografies del 2017

Comparteix
179Shares

Bloomberg L. P. és l’empresa que va fundar Michael Bloomberg en 1981 a Nova York dedicada a oferir serveis d’informació financera. Michael Bloomberg és un personatge públic conegut més per haver estat alcalde de la ciutat de Nova York en el període 2002-2013. El producte emblemàtic de la seva empresa és la terminal Bloomberg. Aquesta terminal és un sistema informàtic que permet als professionals del món financer accedir al servei Bloomberg Professional on es pot consultar i analitzar informació financera dels mercats en temps real i realitzar operacions de compra venda d’actius a la seva plataforma electrònica.

Sempre a finals d’any, Bloomberg presenta les 100 millors fotos d’un any en negocis, tecnologia, canvi climàtic i política a tot el món. Aquí teniu les imatges sobre Catalunya que van capturar alguns dels moments més memorables del 2017.

Els manifestants porten banderes catalanes mentre marxen per Barcelona per protestar contra la violència de la policia espanyola durant el referèndum el 3 d’octubre.

Fotògraf: Angel Garcia / Bloomberg

Una dona gran és atesa davant d’un col·legi electoral durant el referèndum de 1 d’Octubre.

Photographer: Geraldine Hope Ghelli/Bloomberg

Fuente:Bloomberg

Comentaris
Comparteix
179Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari