Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Intenten identificar quatre bombers que van participar en protestes contra la Policia Nacional

Comparteix
0Shares

La jutge que instrueix la causa per les protestes a Reus davant de l’hotel on s’allotjaven policies desplaçats a Catalunya per l’1-O ha requerit informació a set parcs de bombers per identificar els membres d’aquest cos que van participar en aquestes manifestacions. Es tracta de tots els parcs del Camp de Tarragona: Tarragona, Valls, l’Hospitalet de l’Infant, Cambrils, Alcover, Falset i Cornudella de Montsant.

Això ha passat després que en un primer informe la Policia Nacional s’equivoqués en les identificacions. La titular del jutjat d’instrucció número 2 de Reus, María José Nadal, instrueix una causa per un delicte d’odi en relació amb aquests fets, i ha citat, entre altres persones, quatre bombers, que ja han declarat a la seu judicial.

Després d’aquestes declaracions, la Brigada d’Informació de la Policia Nacional ha fet arribar un nou informe a la jutge en el qual assumeixen errors d’identificació i, per solucionar-los, demanen que es requereixi informació a més parcs de bombers.

En el marc d’aquesta mateixa causa i per ordre d’aquesta jutge, els Mossos han detingut aquest dimecres dos regidors de la CUP de Reus, Marta Llorens i Oriol Ciurana, per portar-los a declarar per un suposat delicte d’odi contra la Policia Nacional. Tos dos havien desatès dues citacions judicials.

Per aquesta mateixa causa també han declarat l’alcalde de Reus i altres regidors.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari