Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Després de la prohibició de parlar de Catalunya esborren el compte de twitter de Julian Assange

Comparteix
0Shares

Després que el Ministeri d’Afers Estrangers de l’Equador havia demanat a Julian Assange, a qui van Concedir asil a l’Ambaixada que te el país al Regne Unit, que s’abstingui de fermen comentaris sobre Catalunya. En una nota pública, el Ministeri explicita su respecte a la ‘integritat territorial, sobirania i independència’ de Tots els estats.

‘Les autoritats equatorianes han reiterat al senyor Assange l’obligació de no Fer Declaracions o activitats que poguéssin afectar els relacions internacionals de l’Equador’, DIU la nota. Cita Concretament a Espanya, ‘país amb qui uneixen invariables Llaços Històrics i culturals, aixi com Vincles basats en el respecte mutu, l’amistat entre a els Seus pobles i la cooperació bilateral, amb el desig compartit d’Enfortir permanentment els Seves relacions recíproques’ .

Després d’aquesta prohibició, el reconegut activista polític torna a veure limitada la seva llibertat d’expressió, el compte de Julian Assange a Twitter (@julianassange) ha desaparegut aquest 25 de desembre de manera sobtada. Directament, diu que no existeix. El motiu no se sabia. Hores després ha aparegut un altre compte, @TheRealJuIian, que sembla d’ell, tot i que no està verificat, que assegura que Twitter li ha bloquejat el seu compte principal.

El periodista expert en noves tecnologies, Albert Cuesta, es mostra convençut que Twitter no ha suspès el perfil d’Assange, però se sorprèn que trigui a reaparèixer.

Albert Cuesta 🎗️

Els missatges de molts usuaris fent-se ressò de la desaparició i preguntant-se què ha passat no han parat de créixer. Alguns asseguraven que ell mateix l’ha esborrat, mentre que d’altres deien que l’hi havien bloquejat.

Comentaris
Comparteix
0Shares

One Comment

  1. Anna Anna

    Viva la llibertat ! Anem malament.

Deixa un comentari