Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Oriol Junqueras castigat 5 dies per donar una entrevista

Comparteix
393Shares

Els serveis penitenciaris han sancionat a Oriol Junqueras, exvicepresident i candidat a la presidència de la Generalitat, amb cinc dies de confinament a la seva cel·la per concedir una entrevista a El Món a RAC1 i per gravar un àudio des de presó, segons ha confirmat el programa presentat per Jordi Basté. La nota de veu que va registrar Junqueras va ser emesa en un acte de campanya d’ERC, el partit que lidera.

Aquest dijous, dia en què se celebren les eleccions catalanes més atípiques, el candidat d’ERC ha publicat un emotiu missatge a Twitter dirigit a la seva dona en què es mostrava esperançat per sortir “en breu” de presó. “Estimada Neus,Avui voldria ser amb tu i els nens amb més motius que mai, la casualitat ha volgut que avui faci quatre que ens vam casar. 4 anys intensos però quatre anys de felicitat. Estic convençut que en breu sortiré i us podré abraçar a tots tres! Us estimo!”, deia el seu missatge.

Comentaris
Comparteix
393Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari