Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Un centenar de Diputats europeus demanen a Rajoy un 21D sense “interferències indegudes”

Comparteix
0Shares

Més d’un centenar de diputats europeus demana que les eleccions del 21-D se celebrin “lliure d’interferències indegudes” del govern espanyol. Dos diputats danesos han impulsat un manifest on es reclama la llibertat de “presos polítics”.

Els diputats demanen que cessi “l’ús excessiu de la força” en referència als “consellers empresonats i els ‘Jordis'”. Els parlamentaris que s’han adherit són de diversos països, com la Gran Bretanya, Irlanda, Estònia, Suècia o Bèlgica.

La iniciativa, promoguda pels danesos Magni Arge i Nikolak Villumsen, va acompanyada del nom “Crida europea per la democràcia a Catalunya”.

Una iniciativa ja vista

Segons informa TV3, quinze dies abans de l’1-O, set diputats de partits danesos van demanar al govern espanyol jugar un “paper constructiu”. També van reclamar al president Mariano Rajoy diàleg de “forma immediata” amb les autoritats catalanes.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari