Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Mor Albert Abelló, portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament de Tarragona

Comparteix
225Shares

El portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha mort aquest dimecres als 57 anys. Segons confirmen fonts del grup municipal, el dirigent polític ha patit un infart. L’Ajuntament ha rebut l’avís del seu traspàs passades les 15 hores. Abelló ha mort en un despatx proper al Mercat Central de Tarragona, on regenta alguna parada.

Actualment, Abelló ostentava la presidència del Consorci d’Aigües de Tarragona. Nascut el 1960, Abelló va ser el fundador de l’empresa especialitzada de venda de productes congelats Anna Pons i també va ser el màxim responsable de la Cambra de Comerç de Tarragona del 2006 al 2015. Actualment, era patró de la Fundació Topromi i conseller de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Va ser el candidat de l’extinta CiU a les municipals de 2015 a l’Ajuntament de Tarragona, on actualment exercia de portaveu del grup municipal.
La Cambra de Tarragona ja ha expressat formalment el seu condol per la desaparició d’Abelló, destacant la seva “irreparable i molt sentida pèrdua”. L’organisme cameral destaca com el desaparegut polític i empresari va ser un “gran dinamitzador” en tots els àmbits i la Cambra destaca el seu paper com a líder en defensa de la reclamació de les infraestructures necessàries per garantir la competitivitat de les empreses i la mobilitat de les persones .

A nivell més popular, la Cambra posa l’accent en el fet que, entre altres contribucions, Abelló serà recordat per aportacions com el Tarragona dtapes, una “iniciativa pionera al país” -tal com reconeix l’entitat cameral- que “va revolucionar la promoció gastronòmica a través de les tapes i que ha estat adaptada posteriorment per moltes altres poblacions “.

La Cambra de Tarragona ha expressat a Twitter el “estat de xoc” davant la pèrdua de qui va ser president de l’ens entre 2006 i 2015.

Comentaris
Comparteix
225Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari